Road Trippin' - Red Hot Chili Peppers

Vi lever. Road trippen paborjades i mandags morgon kl 8 fran Brisbane och vi hann ca 75 mil innan morkret foll och vi tvingades att stanna vid en rastplats for att sova. Da var bil inte ar tillrackligt rustad for att kora over kungrus utan att sjalv demoleras (hade ju varit lite hemskt att doda en kungru) kan vi inte kora nar det ar morkt. Det ar valdigt mycket kangrus, inte pa dagen dock. Bara doda vagen.

Nu, tva och ett halv dygns korande senare har vi kommit till Mt. Isa, nara gransen till Northen Territory. Vi har uppskattningsvis 120 mil kvar till Alice Springs. Bilen gar over forvantan och vagarna ar "National founded roads" vilket gor att de haller hog standard. Det enda problemet vi har haft an sa lange ar att det ar fruktansvart kallt pa natten nar man ska forsoka sova. Detta resulterade i att Albin, som inte har en riktig sovsack, sov andra natten i dubbel uppsattning av strumpor, langbyxor, tjocktrojor och jackor. Sjalv klarar jag mig med tva par strumpor och en tjock jacka.

I ovrigt ar det inte ett moln, ganska tomt pa bilar och generellt vackert vart man an kollar. Njuter varje vaken sekund. Det ar valdigt fint att ata frukost i total tystnad och ljuset av solen som gar upp over inget annat an gras.
Idag stannar vi efter bara nagra timmars korning i Mt. Isa for att ladda mobiler, iPods och dator och for en gangs skulle se oss runt lite. Det bor 24 000 personer har och har lite mer att erbjuda, det tar inte fem minuter att kora runt och se allt som det brukar gora annars. I morgon aker vi vidare mot Alice Springs. Var plan ar att vara tillbaka i Sydney innan min fodelsedag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0