Burial - Miike Snow

Taggad dag idag. Polhem tar studenten. Mitt alarm ska ringa om en timme men uppspelt som jag är vaknade jag av mig själv en timme innan. Första natten i min egen säng har varit magisk. När jag la mig i sängen så var det DEN som kramade mig, inte tvärt om. Mysigt som bara den. Man mår nu när man är hemma. Mitt rum ser redan ut som ett bombnedslag men det ska jag råda bot på idag, för imorgon är det Antons tur och då ska det vara fint ut. Jag vill faktsikt att mitt rum ser bra ut jämt och ständigt nu för tiden.

TAGGA POLHEM!

Better - Regina Spektor

Mer social. Jag har släppt vissa kommunikativa spärrar som jag tror att jag har haft tidigare. Om
inte så har jag nu i min nya miljö upptäckt att jag faktiskt är bra på att umgås med människor jag
inte känner eller som någon annan introducerar mig för. Att uppskatta någons berättelse att bara
diskutera ett intresse. Gemensamt eller inte. Killar som tjejer.
Mer social. Jag har släppt vissa kommunikativa spärrar som jag tror att jag har haft tidigare. Om inte så har jag nu i min nya miljö upptäckt att jag faktiskt är bra på att umgås med människor jag inte känner eller som någon annan introducerar mig för. Att uppskatta någons berättelse att bara diskutera ett intresse. Gemensamt eller inte. Killar som tjejer.

Santeria - Sublime

Efter ungefär 900 mils tappert rullande och tre veckors agerande som hus har vår bil gjort sitt och skall nu förhoppningsvis få en ny ägare. The sooner the better. Igår städade vi henne på alla möjliga vis, somliga mer effektiva än andra och nu ligger hon uppe på grumtree.com.au (motsvarande blocket). Kommer bli svårt att säga hemdå.

Home - Edward Sharpe And The Magnetic Zeros

Haha. Haha. HAHAHA. Nog för att Sverige är fint för de stora kontrasten det har att ebjuda men snöstorm (?) i maj är väl lite väl magstarkt. Jag gillart. 

Stora snöflingor föll i bland annat Göteborg på tisdagsmorgonen.

Electric Kiss - Stefani Germanotta

Valborg är inte så stort här i Sydney, till skillnad från Queens day. Det blev en parad med ungefär 200 personer på Sydneys gator och torg. Jag och en engelsman kände oss ganska så malplace men vi njöt fortfarande. Alla asiater gick "Ballistic" med sina kameror och somliga australienare joinade gänget. Till slut blev jag för hungrig och gick till Subway och pratade med Linnea i typ en halvtimme. Bara två veckor kvar nu. Jag ska njuta av sista tiden men oj vad jag längtar hem nu. 

Lyssnar på Stefani Germanotta, innan världens media gjorde henne känd som Lady Gaga. Ritkigt bra. Kommersialismen har inte förstört henne bara gett henne mer plats. Hon är fortfarande en jävel på att spela piano och sjunga.

RSS 2.0