Silent Shout - The Knife

Vi har kört långt, länge och vackert. Det är faktiskt, även om man inte kan tro det, lite mysigt att köra genom tomma ökenlandskap. Även om öknen inte bestod av endast röd sand som vi hade förväntat oss, den var mer grön och bevuxen. Tydligen på grund av att det fortfarande är översvämningar i somliga delar av området. Något som enligt lokals inte har hänt på de senaste 30 åren. UNIQUE!

Nu har vi kommit fram till Adelaide, en väldigt fint stad vars CBD fortfarande har kvar flera av de äldre husen och omringas av stora parkland. I natt parkerade vi i ett väldigt fint område med väldigt dyra hus. Trevligt att vakna upp till. Vi tog en tur till havet och lagade frukost som bestod av en macka med vita bönor i tomatsås på. Brödet tog slut när en labrador kände doften och tryckte i sig de sista två innan vi ens han reagera. Fin hund. Livsnjutare. 

De senaste två veckorna har bjudit på väldigt många vackra stunder i naturen. Soluppgångar och solnedgångar, Uluru (Ayers Rock), Devils Marbles, Alice Springs, saltsjöar, och många småsamhällen med jättedyr bensin (inte som Sverige själklart, vad kostar den föresten?). De senaste dagarna har vi haft högläsning för varandra ur Angels & Demons. Svårt men lärorikt och lite anorlunda. Kommentarer
Postat av: neao

Åh, bra bok. Tror att den är bättre om man läser den själv dock :P fast det är ju för att jag inte kan ta in text när jag läser högt ;)

2011-04-21 @ 11:55:16
URL: http://neao.blogg.se/
Postat av: Jens

Men jag har ju redan läst den. Det är mest trevligt, lärande och ett intressant sätt att uppleva en bok. Det är sjukt svårt, speciellt när alla har olika sätt att läsa (det är lite skillnad jämfört med att bara prata). Man är ju van vid att läsa snabbt så man måste sakta ned lite så att den andra förstår/hinner med. How is your intense week in the most charming city on this earth?

2011-04-25 @ 07:02:37
URL: http://jensleire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0